Нажмите "Enter", чтобы перейти к содержанию

A Photoshop visszaállítása a gyári beállításokra

A Photoshop beállítások visszaállítása

A Photoshop váratlan problémák leggyakoribb oka egy sérült beállítási fájl. Ismerje meg, hogyan lehet egyszerűen törölni és visszaállítani az alapértelmezett Photoshop beállításokat. Megnézzük, hogyan lehet helyreállítani a beállításokat a Photoshop CC-ben és a korábbi verziókban.

A photoshop másolata furcsa viselkedik? A panelek vagy a menüelemek eltűnnek? Az eszközök furcsa viselkedése? A legvalószínűbb, hogy a probléma az, hogy a Photoshop fájlbeállításai megsérültek, és az információ belsejében «sérült».

A beállítási fájl olyan hely, ahol a Photoshop számos paramétert tárol, amelyek felelősek a teljesítményért. Vannak általános megjelenítési beállítások és a felület, szerszám beállítások, a feldolgozás és a fájl mentési paramétereinek szöveg beállítása, lemezek, plug-in paraméterek, és még sok más. Az előző lecke egyik legfontosabb lehetőségét vizsgáltuk ebben a sorozatban «Basic Photoshop Beállítások a kezdők számára». Minden alkalommal, amikor bezárjuk a Photoshopot, a beállítási fájl megfelel. Sajnos, amikor a fájlt átírják, esély van arra, hogy valami rosszul megy. Ha ez a fájl a beállítási fájl, akkor a Photoshop program elkezdődik.

Szerencsére az alapértelmezett programbeállítások visszaállításának egyszerű módja van. Valójában a Photoshopban a CC 2015 verzióval két egyszerű módja van. Ebben a leckében mindkét irányba nézzük. Kezdjük az eredeti módszerrel, amely a Photoshop bármely verziójában működik. Ezután nézzük meg még egyszerűbb módja annak, hogy állítsa vissza a beállításokat fájlt egy teljesen új lehetőséget a CC változata (Creative Cloud).

Figyelem!

Mielőtt elkezdenénk, szem előtt tartva a Photoshop beállítások visszaállítását «nulla» minden beállítása. Ez a színbeállítások, valamint az egyéni billentyűparancsok, valamint a létrehozott munkaterület. Ha ezeket az elemeket szeretné menteni, győződjön meg róla, hogy a folytatás előtt mentette őket (a megfelelő párbeszédpanelek használatával).

A Photoshop beállítások visszaállítása (minden verzió)

Lépjen ki a Photoshop-en

Nézzük meg a módját, hogy visszaállítsa a Photoshop bármely verziójában működő beállításokat. Először hagyja el a programot, erre a Windows operációs számítógépre, menjen a fájl menüjébe a képernyő tetején lévő menüsorba, és válassza a Kilépés lehetőséget. A Mac, menj a Photoshop menüt, és válassza a Kilépés Photoshop (Felszabadulás Photoshop).

A Photoshop újraindítása

A program bezárásakor nyomja meg és tartsa lenyomva a SHIFT + CTRL + ALT billentyűkombinációt (WIN) / Shift + Command + opciót (Mac) a billentyűzeten, és a szokásos módon újraindítja a Photoshop-ot.

Törölje a beállítási fájlt

A Photoshop megnyitása előtt üzenet jelenik meg, hogy törölje-e a Photoshop beállításai fájlt. Ez a beállítási fájl. Válassza az «Igen» lehetőséget. A program megnyitja az alapértelmezett beállításokat az összes beállítással.

Hogyan állítsa vissza Photoshop CC beállítások

Most megtudhatod, hogyan állítsa vissza a beállításokat az új verzió a CC változata. Győződjön meg róla, hogy a Photoshop verzió CC és hogy a másolat frissül.

„Beállítások” párbeszédablak

A Photoshop CC, Adobe új opció visszaállítja a beállításokat. Nem található a beállítások párbeszédablakban. Ahhoz, hogy elérjük azt a számítógépen a Windows, menjen a Szerkesztés menü Beállítások, majd az Általános). A Mac, menj a Photoshop CC menüből válassza ki a Beállítások, majd az Általános (Basic).

Option „Beállítások visszaállítása, amikor kilép az”

Az alapvető beállítások párbeszédablak. Itt található egy új RESET preferenciákat QUIT (visszaállítja a beállításokat, ha kilép), kattintson rá.

A program meg fogja kérdezni — tényleg visszaállítja a beállításokat, ha elhagyja a Photoshop? Kattintson az OK gombra.

Bezárása és újraindítása Photoshop

Zárja be a programot a Fájl menüre kattintva > Kilépés (File — Exit) (Win) / Photoshop > Quit Photoshop CC (Photoshop — kimenet a Photoshop-ról) (Mac). Legközelebb megnyitja a Photoshop CC-t, az alapértelmezés szerint visszaállított beállításokkal indul el.

Ez az, hogy gyorsan állítsa vissza a Photoshop beállítási fájlt, és állítsa vissza az alapértelmezett beállításokat. Most már tudsz olyan fontos lehetőségről, mint a kilépési beállítások (visszaállítási beállítások, amikor a cc verzió).

Link a lecke forrásához.

Комментарии закрыты, но обратные ссылки и pingbacks ещё работают.