Нажмите "Enter", чтобы перейти к содержанию

Állítsa vissza az Android beállításait a Samsung gyári beállításaihoz

3 módja az okostelefon vagy a Samsung tabletta visszaállításához a gyári beállításokhoz

Ez megtörténik, ülsz egy okostelefonon — játszol, hallgatni zenét, vagy nézzen egy videót, és vette és vak. Igen, hogy sem az újraindítás, sem a programok eltávolítása, sem a tisztítóvírusok nem segítenek. «Nos, kemény reset — az összes bajból származó üdvösség» — mondja egy tapasztalt felhasználó ilyen helyzetekben, és megoldja a problémát a gombok párjának megnyomásával. Ezen egyszerű eljárás után az okostelefon memóriája változó tiszta, mintha csak a boltból, és a hibák nem történtek meg. Tehát beszéljünk, hogyan kell visszaállítani a Samsung mobileszközt a gyári beállításokra.

Mi a visszaállítás a gyári beállításokra, és ha kell használni

Az Android (nem csak a Samsung Galaxy) mobil moduljának visszaállítása vagy kemény visszaállítása az állandó memóriáját minden alkalmazásból, beállításokból és fájlból tisztítja, kivéve a gyártó telepítését.

A visszaállítás funkció úgy van kialakítva:

  • Helyreállítási eszköz működési problémái a szoftver és a rosszindulatú programok fertőzés esetén, ha a hiba továbbra is fennágyazott módszerek.
  • Képzési modul eladásra vagy átadásra egy másik felhasználónak.
  • A firmware frissítés optimalizálása.

Miután egy kemény visszaállítás a telefonon, nem maradhat felhasználói adatok, kivéve azokat, amelyeket egy cserélhető memóriakártyán és SIM (kapcsolat) tárolnak. Bizonyos esetekben azonban a felhasználó által végzett változások továbbra is fennállnak. Ugyanis:

  • Ha a készülék visszafordulása gyökérjogot készítettek. Az elő-alkalmazás törölve a gyökérből, nem áll vissza a visszaállítás után.
  • Ha aktiválva van, az FRP (gyári alaphelyzetbe állításvédelem) — a tulajdonos adatainak fokozott védelme a telefon elvesztése vagy lopása esetén.

A FRP-vel ellátott eszköz lehetővé teszi még a kemény reset után is, kérheti a felhasználói fiók jelszavát, anélkül, hogy a rendszerhez való hozzáférés lehetetlen. Ezért vegyen vissza egy ilyen eszközt az elfelejtett jelszó eltávolítása érdekében teljesen értelmetlen.

A kemény visszaállítás előkészítése

A mobil modul újratelepítése előtt a gyári beállításokhoz, ha a helyzet lehetővé teszi, hogy az összes fontos információt külső adathordozón át másolja, például egy számítógép vagy felhő merevlemezéhez.

A kapcsolatok kényelmesek az azonos nevű Google szolgáltatás mentéséhez. Ehhez másolja őket a SIM-kártyákról a telefon memóriájába, és jelentkezzen be a készülékbe a Google-fiók alatt, amelyben átadni szeretné őket. A szinkronizálás automatikusan lesz.

Videó, képek, zene és egyéb felhasználói fájlok egyszerűen átmásolva a mappából a mappába a telefon USB kábellel való csatlakoztatásával.

Ha nincs ilyen lehetőség, állítsa be a Cloud Service Client mobileszközt, például a Google Drive-t vagy a Yandexet.Lemez, jelentkezzen be a «Fájlok» részre, kattintson a «Letöltés lemezre», és válassza ki az adatok mentéséhez.

A telepített programok biztonsági másolatai opcionális, amint könnyedén megtalálhatja őket a Google Play áruházban az «Saját alkalmazások és játékok» részben. A tartaléknak csak a harmadik féltől származó forrásból van telepítve, vagy már eltávolították a piacról. A Samsung azt javasolja, hogy az intelligens kapcsoló márkájú segédprogramot használja erre, amely az alkalmazások mellett a felhasználói fájlokat és bizonyos beállításokat tárolja.

A készülék visszaállítása után nem kellett beírnia a tulajdonos bejelentkezési és jelszavát, törölje a Google-fiókot a rendszerből.

Közvetlenül a helyreállítás előtt töltse fel a készüléket legalább 25-30% -kal, vagy csatlakozzon az áramforráshoz, valamint távolítsa el a memóriakártyát és a SIM-t.

3 módja annak, hogy visszaállítsa a telefont és a Samsung tablettát a gyári beállításokra

A rendszer menüjében

Ez a módszer előnyös, ha az eszköz betöltődik és többé-kevésbé normál állapotban van, azaz a rendszermenü és az összes képernyőn megjelenő gombok rendelkezésre állnak.

  • Nyissa meg a Rendszerbeállítások segédprogramot, és lépjen az Általános részre. Egyes modelleken a Samsungnak nincs ilyen partíciója. Ha ez az Ön esete, lépjen a következő lépésre.
  • Érintse meg a «Reset» gombot vagy annak analógját — «Adatvédelem», «Archiválás (Archiválás) és Reset».
  • Menjen a «Eszköz visszaállítása (adatok)».
  • Kattintson a «Összes törlése» vagy a «RESET» gombra.

Néhány másodperc múlva a készülék újraindul a reset állapotban.

Telefonszámon keresztül

Ez az opció ugyanazon feltételek mellett alkalmazható, mint az előző. Ezenkívül segíthet a rendszer menüben problémák esetén, ha a hívások alkalmazásához való hozzáférés megmarad.

Hogy aktiválja a visszaállítási művelet a gyári beállításokat írja Samsung a telefon billentyűzetén az alábbi kódokat:

  • * 2767 * 3855 #
  • # * # 7780 # * # #
  • # * # * # *

A hívás gomb megnyomása után a készülék újraindul, és az összes adat törlődik tőle.

Fizikai gombok

Ezt a módszert a legsúlyosabb problémákkal használják. Ő — az egyetlen menekülés, amikor a gép nem tölti be az operációs rendszer vagy annak során dob vannak megoldhatatlan problémák. Például a lock-zsaroló vírus.

Szerencsére ez a helyzet Android készülékek, beleértve a Samsung, már Recovery menü (helyreállítás) és a funkció egy hard reset. Ez a menü akkor érhető el, még akkor is, ha a fő rendszer teljesen képtelen funkció.

A visszaállítási, kapcsolja ki a telefont vagy tablet hosszú nyomásával a bekapcsoló gombot (teljesítmény). Ezután kattintson az alábbi billentyűkombinációkat:

  • Home (Kezdőlap) + Power + Hangerő fel.
  • Bixby (gombot, hogy aktiválja hangon asszisztens) + Power + Hangerő fel.
  • Power + Hangerő fel (a touch készülékek Home gomb).

Miután megjelent a gyártó splash képernyő, engedje el a bekapcsoló gombot. A többi továbbra is megtartja, amíg a «Samsung Galaxy» felirat nem változik az «Android Recovery» menübe.

További:

  • A hangerőbillentyűk használata A hangerő gombjának navigálásához jelölje ki az «Törölje az adatok \ gyári visszaállítás» elemet. A kiválasztás megerősítéséhez nyomja meg az 1. bekapcsológombot.
  • Erősítse meg ismét a választás az «Igen» vagy «Igen, az összes felhasználói adat törlése» gombra kattintva. Ez elindítja a felhasználói adatok visszaállításának folyamatát.
  • A helyreállítási menü visszaállítása után válassza a «Reboot System most» lehetőséget. A készülék újraindul.

Ha a visszaállítás és a helyreállítás sikeresen megy, néhány másodperc múlva látni fogsz egy asztali asztalra, amely csak akkor fog kinézni, ha először vette a telefont.

Комментарии закрыты, но обратные ссылки и pingbacks ещё работают.