Нажмите "Enter", чтобы перейти к содержанию

Chrome lapok és exportálások

A Google Chrome böngésző újratelepítése a könyvjelzők elvesztése nélkül

Néhány felhasználónak szüksége van a használt böngésző újratelepítésére. Talán az előző verzió megsérült, és helytelenül dolgozott. Más esetekben meg kell változtatni az operációs rendszert, és létrehozni a program új verzióját. Minden alkalommal újratelepítette a kérdést a mentett könyvjelzők és más személyes adatok átadásáról. Ez a cikk a kérdést, hogy hogyan kell helyesen tegye vissza a böngésző anélkül, hogy elveszítené a könyvjelzőket.

A fejlesztők számos egyszerű módon biztosítják a Google Chrome különböző eloszlása ​​közötti könyvjelzők átadását. Például a felhasználó szinkronizálhatja a böngésző a Google szervereihez, mentse az összes könyvjelző, hogy a HTML-dokumentum későbbi import vagy válassza ki a megfelelő beállításokat a tételt, amikor az eltávolítás a program.

Ezután a cikk részletesen ismerteti ezeket a módszereket.

A cikk tartalma:

Szinkronizálás a szerverrel

Ezzel a funkcióval egységes beállításokat, kiterjesztéseket és interfészt kaphat a különböző számítógépeken telepített Google Chrome összes példányán. Aktív szinkronizálást, az összes plugint, változások a környezetben, hozzáadott könyvjelzők és belépett jelszavak automatikusan elküldi egy speciális Google Storage részén, a fiókjához rendelt.

Minden alkalommal, amikor elindul, a Chrome böngésző kötődik a felhőhöz, és betölti az összes hiányzó információt. Így a felhasználók Chrome telepítése különböző személyi számítógépek vagy újratelepítés, félelem nélkül a veszteség bármilyen személyes adatot.

A szolgáltatás működéséhez meg kell hoznia a Google hálózati fiókját, és jelentkezzen be a Chrome-ba.

Fiók Google

A kezdethez a felhasználóknak új fiók létrehozásával kell regisztrálnunk a rendszerrel. Ehhez kövesse az alábbi utasításokat:

  1. Futtassa a Google Chrome webböngészőt, és kattintson a HTTPS: // fiókok gombra.Google.com / signup.
  2. Töltse ki a kérdőív formáját. Először adja meg személyes adatait, és jelentkezzen be e-mailben.
  3. Jelszó hozzáadása a fiók eléréséhez.
  4. Ha szeretné, adjon meg további paramétereket. Például a telefonszámot a rendszer használhatja, hogy további biztonságot nyújtson fiókjához.
  5. Óvatosan olvassa el a Felhasználói Licencszerződés feltételeit, és olvassa el az adatvédelmi irányelvet a megfelelő hiperhivatkozások bekapcsolásával. Állítsa be a jelet, mint a hozzájárulásának jeleit.
  6. Kattintson a «Következő» gombra.

Most rendelkezik saját személyes fiókjával a Gmail, a YouTube, a Googrive erőforrások engedélyezéséhez, valamint a böngésző konfigurációinak szinkronizálásához.

Jelentkezzen be a rendszerbe

Most meg kell adnia a böngészőt a létrehozott fiók segítségével. Ehhez hívja a gyorsbillentyűt a Chrome funkciókhoz és a beállítási beállítások beállításának beállítási menübe («Beállítások»).

Egy új oldal nyitva lesz, amely a Google Chrome munkamódszereinek számos beállításait tartalmazza. Itt a felhasználóknak meg kell találniuk a «Bejelentkezés» című részt («Bejelentkezés»).

Adja meg a feltalált és a közelmúltban regisztrált e-maileket és jelszót. Most elérhető lesz a «Speciális szinkronbeállítások» szakasz («Speciális szinkronizálási beállítások»). Nyisd ki.

Válassza ki azokat az adatokat, amelyeket meg szeretné másolni a felhő tárolásán (nincs szükség, megváltoztathatja a továbbított információk titkosítási paramétereit), majd kattintson az OK gombra.

Ezen műveletek után a böngésző azonnal kommunikál a szerverrel, és megadja az összes megadott beállítást.

A Google Chrome webböngésző újratelepítése után újra be kell jelentkeznie, miután minden mentett adat lesz betöltve a szerverről.

Könyvjelzők exportálása és behozatala

Ha nem igazán bízik a szinkronizálásra, vagy nem akarja regisztrálni a hálózaton, akkor is biztonsági másolatot készíthet a könyvjelzőkről. Standard Google Chrome eszközök használatával a felhasználók képesek menteni minden könyvjelzők speciális fájlok HTML kiterjesztése.

Hasonlóképpen, a böngésző olvashat információt a dokumentumból, betöltheti a kiválasztott oldalakat.

Ehhez hozzon létre egy HTML biztonsági mentést, a következőket kell tennie:

  1. Indítsa el az internetes böngészőt Google Chrome-ban.
  2. Hívja a kezelőpanelt a megfelelő ikon segítségével, amely a címzési karakterlánc jobb oldalán található.
  3. A legördülő listában az egér át a «Könyvjelzők» («Könyvjelzők»).
  4. Válassza ki a «Diszpécser» részt («Bookmarks Manager»).
  5. A menü megnyitja az összes kedvenc oldalának listáját. A lista fölött a «Manage» gomb («Manage»). Kattintson rá.
  6. Válassza ki a legfrissebb műveletet («Export to html»).
  7. Egy új ablakban válassza ki a HTML fájl nevét és helyét.

A Google Chrome újratelepítése után meg kell nyitnia a diszpécsert, mint az előző utasításban, a Vezérlőmenüben válassza ki a «HTML-be Importálás» funkciót, és adja meg az előkészített biztonsági mentési adatokat.

A megfigyelő eltávolítása

Miután elmentette az összes szükséges adatot, és szinkronizálja a krómot a kiszolgálóval, folytassa a program eltávolításához. Ehhez kövesse a következő lépéseket ebben a kézikönyvben:

  1. Hívja a Start menüt a billentyűzet Win gombjával. A gomb a négyszínű zászló képével is használhatja a Windows gyors hozzáférési panel bal oldalán található.
  2. Nyissa meg a kezelőpanelt.
  3. Menjen a «Programok» című részre.
  4. Futtassa a «Delete Program» segédprogramot.
  5. A telepített szoftverek benyújtott listáját a Google Chrome-nak kell találni.
  6. Jelölje ki az egérkattintással, és kattintson a «Törlés» gombra, amely a lista felett jelenik meg.
  7. Ha meg szeretné menteni az összes személyes adatait, távolítsa el az ellentétes elemet «Az internetes adatok törlése».

Telepítés Chrome

Miután a Chrome korábbi verzióját eltávolítják a személyi számítógépről, letöltenie kell az új forgalmazó telepítőjét. Ezt a hivatalos böngésző webhelyén lehet megtenni a HTTPS linkre kattintva: // www.Google.Ru / króm / böngésző / asztali /.

Kattintson a Blue Download gombra, és indítsa el a mentett exe fájlt. Várjon, amíg a Chrome jelenlegi verziója telepítve lesz a számítógépre. A telepítés után engedélyezheti a szinkronizálást vagy az importálás könyvjelzőit egy előre meghatározott HTML dokumentumból.

A cikk hasznos volt?
Támogassa a projektet — részesedése a szociális hálózatokban:

Fokozat: 4.87

Комментарии закрыты, но обратные ссылки и pingbacks ещё работают.