Нажмите "Enter", чтобы перейти к содержанию

Google Adatvédelmi beállítások

Top 5 Adatvédelmi beállítások a Google-ban: Hogyan lehet korlátozni az adatgyűjtést rólad

A felhasználók egyre inkább figyelmet fordítanak arra, hogy mely adatokat gyűjtsük össze az alkalmazásokban és a weboldalakon. Ezért próbálnak nagyvállalatokat készíteni egy olyan rendszert, amely információt gyűjt a közönséges felhasználók számára. Különösen a Google új funkciót hajtott végre, amelynek köszönhetően néhány egyszerű lépésben bizalmas lehet a saját adatainak magánéletét. A személyes adatok védelmére vonatkozó nemzetközi nap, amelyet január 28-án ünnepelnek, csodálatos ok a beállítások ellenőrzésére.

Adatvédelmi beállítások Kategóriák

  1. Az alkalmazások és webes keresés története.

    Ha ez az opció engedélyezve van, A vállalat megtakarítja az Activity adatnézetets webhelyeken és a Google Alkalmazásokban, Miközben bejelentkezett fiókban. Például, A Chrome webböngésző használata esetén megőrzi a keresési lekérdezések meglehetősen alapos történetét, meglátogatott webhelyeket és a tevékenységed. Míg a telefon az Android operációs rendszer alapján figyelemmel kíséri az alkalmazásokat, amellyel a felhasználó kölcsönhatásba lép, a használatuk időtartama, valamint a nap folyamán a telepítések száma.

    Letilthatja Tárolási paraméterAdatok vagyok a cselekedeteiről, Programok és eszközök használata, valamint hangfelvételek és hangok a Google-fiókban és a Chrome-ban. Ráadásul a történelmet manuálisan törölheti, vagy 3 havonta vagy egy fél és fél és fél óra automatikus eltávolításra törölheti.

  2. A helyszínek története.

    A Google létrehoz egy térképet minden meglátogatottnak te vagy helyek, Adatok használata olyan eszközökről, amelyeken a vállalatok telepítve vannak. Hasznos megjegyezni, Ha a történelem bejegyzése engedélyezve vanA, a Google még összegyűjti az adatokat is, Amikor a vállalati szolgáltatásokat nem használják.

    Bármikor átmenetileg felfüggesztheti vagy letilthatja a helyszínek történetét, Ez azonban nem törli az automatikusan rögzített adatokat. Az eltávolítást manuálisan kell elvégezni, a Google térképének idővonalán, ha nem szeretné információt menteni az összes látogatott helyről. Ezenkívül kiválaszthatja, hogy mely eszközöket jelentenek, és melyik nem.

  3. Történelem YouTube.

    Ha ez az opció engedélyezve van, A Google adatokat takarít meg az összes videóban, És a webes keresési előzményei is a YouTube-ban. Meg tudja vizsgálni a történetet, tisztítsa meg és felfüggessze a felvételt.

    Ezenkívül ne felejtsük el ezt A YouTube nem csak egy webhely, amely videót néz, hanem egy teljes közösségi hálózat is. Ezért az anyagokat óvatosan kell kezelni, hogy megosztja és azt a tényt, hogy a felhasználók elérhetőek lesznek a lejátszási listák előfizetéseiről.

  4. Hirdetési hirdetések.

    Teljesen kapcsolja ki a hirdetési megjelenítést Ez a paraméter nem engedélyezi. de, Beállíthatja, hogy melyik típusú hirdetési típusokat fogja látni. Ha kikapcsolja a hirdetési személyre szabást, akkor közös hirdetést fog kidolgozni, amelyet az Ön érdekeivel összhangban nem konfigurál.

    Ha meg szeretné korlátozni a megjelenített hirdetések számát, akkor a böngészőben lévő reklám blokkolására szolgáló speciális szoftvert kell telepíteni.

  5. Információ, amit mások látnak.

    Ha a profil zárva van, a többi felhasználó még mindig megjelenítheti a nevét és születési dátumát (amely rejtve lehet). Ebben a részben Ön Fókuszban a funkciók ajánlásai.

    Ha engedélyezve van, a visszajelzést a hirdetésekben megjelenítheti. Alapértelmezés szerint ezt a funkciót le kell tiltani, de jobb ellenőrizni.

Minden ajánlások bizalmas beállításokat segítsen megérteni, hogy milyen adatokat Önről összegyűjtjük, és el kell dönteni. A beállítások áttekintése időbe telhet, de ezt a saját adatainak biztonságáért kell elvégezni. Annak érdekében, hogy az időről időre ne felejtsük el elfelejteni, tekintse meg az aktuális titoktartási beállításokat, engedélyezheti az automatikus emlékeztetőt e-mailben.

Ha rendszeresen használja az internetet, amelyet nem engedélyeztek a Google Szolgáltatásokban, érdemes felülvizsgálni a böngészőben és az összes eszközön lévő titoktartási beállításokat.

Általa megosztva: ESET0Kentariya (ek)

Комментарии закрыты, но обратные ссылки и pingbacks ещё работают.