Нажмите "Enter", чтобы перейти к содержанию

Iphone 11 beállítások

Az iPhone és iPad automatikus beállítása az iOS 11 rendszerben — mi ez, hogyan kell használni

Egy nagyszerű új funkció az iOS 11-ben.

Az egyik új funkció iOS 11 lehetővé tette az iPhone, iPad vagy iPod touch gyors és automatikus beállítását. Lehetővé teszi egy új iOS-eszköz beállítását úgy, hogy egyszerűen hozza a régit. A funkció automatikusan bejelentkezik egy Apple ID felhasználói fiókkal, és számos személyes beállítást is visszaállít. Ez a kézikönyv ismerteti, hogyan működik az iPhone és iPad automatikus beállítása iOS 11 rendszerben.

Hogyan működik az iPhone és iPad automatikus beállítása az iOS 11 rendszerben

Fontos! A beállítások átvitele az automatikus beállítás funkcióval csak iOS 11-et futtató eszközök között lehetséges.

Automatikus beállítási lehetőség iOS 11 rendszert futtató iPhone, iPad vagy iPod touch készülékekhez (áttekintés) jelenik meg az eszköz kezdeti beállítása során. Ez megtehető egy új eszköz első bekapcsolásakor vagy végrehajtás után teljes visszaállítás.

Az eszköz nyelvének és régiójának kiválasztása után az iOS 11 felajánlja az automatikus gyorsbeállítási funkció használatát. Ehhez egy másik, iOS 11-et futtató iPhone-t, iPadet vagy iPod touch-ot kell vinnie az új vagy testreszabható eszközre.

Ebben az esetben egy ablak jelenik meg a fő eszköz képernyőjén, amely arra kéri, hogy erősítse meg a beállítási eljárás megkezdését az Apple ID-fiókjával. Kattintson a «Tovább» gombra.

Közvetlenül ezután megnyílik a gyors automatikus beállítás funkció főablakja a konfigurált iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken.

És a fő (vagy régi) eszközön — egy ablak kameralencsével. Az új iPhone, iPad vagy iPod touch gyorsbeállításának végleges megerősítéséhez el kell helyezni a kék díszt az új eszközön a kamera lencséjében. Vegye figyelembe, hogy ha a kamera nem működik a régi készülékén, akkor a «Kézi hitelesítés» gombra kattintva átviheti a beállításokat anélkül, hogy használnia kellene.

A következő képernyőn az iOS 11 a beállításokkal együtt felajánlja az alkalmazások és adataik visszaállítását. Ez a funkció különösen kényelmessé teszi a váltást egy régi iPhone-ról egy újra. Az új iPhone-on minden alkalmazása a megszokott helyén lesz, és ami a legfontosabb, minden adatunk elérhető lesz bennük. Ha nem szeretné teljesen az összes alkalmazást és azok adatait átvinni egy új eszközre, kattintson az «Egyéb biztonsági mentések» vagy a «Ne állíts vissza» gombra.

Kész! Így javasolta az Apple az iOS 11-ben az adatok és beállítások eszközről eszközre történő átvitelét.

Lásd még:

Hivatkozás megosztása

Értékelje 5 csillaggal a cikk alján, ha tetszik ez a téma. Iratkozzon fel a Telegram, VKontakte, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube oldalunkra.

Mérték:(4.175-ből, értékelés: 12)
Betöltés…

Címkék: iOS 11

Комментарии закрыты, но обратные ссылки и pingbacks ещё работают.