Нажмите "Enter", чтобы перейти к содержанию

Iphone hálózati beállítások

Mi történik, ha visszaállítja a hálózati beállításokat az iPhone Xs / Xr / X / 8/7/6 készüléken?

Ahogy a neve is sugallja, a «Hálózati beállítások visszaállítása» egy olyan lehetőség, amely javíthatja a hálózattal kapcsolatos problémákat. Abban a pillanatban, amikor visszaállítja a hálózati beállításokat az iPhone készüléken, az iPhone hálózata visszaáll a gyári beállításokra. Amint látja, 6 visszaállítási lehetőség van az iPhone-on, és ezek közül néhány nagyon hasonlónak tűnik. Akkor miért kellene az embereknek állítsa vissza a hálózati beállításokat javítsa ki a hálózati hibákat? És mi a különbség a «Hálózati beállítások visszaállítása» és az egyéb lehetőségek között? Csak olvass és tanulj.

1. rész. Minden, amit tudnia kell a «Hálózati beállítások visszaállításáról»

Ha úgy találja, hogy az iPhone hálózata nem működik, az első dolog, amit tennie kell, a hálózati beállítások visszaállítása. És ügyeljen arra, hogy ne adjon meg rossz jelszavakat.

Mit jelent a hálózati beállítások visszaállítása?

A hálózati beállítások visszaállítása hasznos módja a megszakadt hálózat javításának. Nem kell technikai támogatást kérnie. Az iPhone hálózati beállításainak visszaállítása nagyon egyszerű, és a hálózati beállítások visszaállítása nem töröl semmit. Csak a korábbi hálózati beállításai törlődnek, beleértve a Wi-Fi jelszavakat, a Wi-Fi hálózati beállításokat, a jelenlegi mobilbeállításokat, a Bluetooth-beállításokat, a VPN-beállításokat stb. Ha nem találja az okot, hogy az iPhone hálózat miért nem működik hirtelen, visszaállíthatja a hálózati beállításokat az iPhone vagy iPad készüléken, hogy megoldja. Ezt követően manuálisan kell csatlakoznia a hálózathoz. Ezenkívül a hálózati beállítások visszaállítása előtt leírhat néhány fontos jelszót.

Hogyan lehet visszaállítani a hálózati beállításokat az iPhone készüléken

Ha a hálózat nem a várt módon működik, törölheti a korábbi hálózati beállításokat, és újra konfigurálhatja azokat. Az iPhone hálózati beállításainak visszaállításához az alábbi, lépésről lépésre szóló útmutatóval egy percen belül újraindíthatja az iPhone-t az alapértelmezett hálózati beállításokkal.

1. lépés Nyissa meg az alkalmazást "Beállítások" iOS-eszközén.

2. lépés Kattintson az «Általános» gombra, és görgessen le a «Reset» kiválasztásához.

3. lépés Kattintson a «Hálózati beállítások visszaállítása» gombra a visszaállítási oldalon.

4. lépés Erősítse meg a hálózati beállítások visszaállítását az iPhone készüléken

Az iPhone visszaáll az alapértelmezett beállításokra. Az összes hálózati beállítás törlődik, míg a többi iOS-adat érintetlen marad.

Hibaelhárítás: Az iPhone hálózat nem működik

• Az iPhone hálózat nem működik

Amikor YouTube-videókat vagy bármi mást nézel, a hálózat néha offline állapotba kerül. És nem tudja visszaállítani a Wi-Fi hálózatot. Mielőtt egy javítóműhelyhez fordulna szakmai támogatásért, először megpróbálhatja visszaállítani az iPhone hálózati beállításait.

• Nem tudom csatlakoztatni iPhone-omat egy adott Wi-Fi hálózathoz.

Ha az iOS 11 frissítése után problémába ütközik az iPhone Wi-Fi-hez való csatlakoztatása során, a probléma megoldásához visszaállíthatja az iPhone hálózati beállításait is. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a megfelelő jelszót adta meg.

• A „Nincs szolgáltatás” megjelenítése az iPhone készüléken

Ha az iPhone jobb felső sarkában a „Nincs szolgáltatás” feliratot látja, először be- vagy kikapcsolhatja a Repülőgép módot. Ha iPhone-ja még mindig hosszú ideig keres hálózatot, a hálózati beállítások visszaállítása jó megoldás a probléma megoldására "Nincs szolgáltatás".

• Az iPhone nem szinkronizálódik

Abban a pillanatban, amikor csatlakoztatja iPhone készülékét a számítógéphez, egy figyelmeztetés jelenik meg, amely szerint az iPhone nem szinkronizálható csatlakozási hiba miatt. Nos, a probléma megoldásához visszaállíthatja a hálózati beállításokat, vagy újraindíthatja a számítógépet.

2. rész. Különbség a «Hálózati beállítások visszaállítása», «Összes beállítás visszaállítása» és az «Összes tartalom és beállítás törlése» között

A «Hálózati beállítások visszaállítása» jelentését fentebb ismertettük. De mi a kapcsolat a „Hálózati beállítások visszaállítása”, „Összes beállítás visszaállítása” és az „Összes tartalom törlése” között?? A probléma megoldásához kereshet a következő bekezdésekben, és megtalálhatja a helyes választ.

Minden VS beállítás visszaállítása A hálózati beállítások visszaállítása

Az Összes beállítás visszaállítása egy olyan lehetőség, amely törli az összes adatvédelmi beállítást, beleértve az iPhone hálózati beállításait is. Az iPhone visszaáll a gyári beállításokra, miközben a korábban telepített alkalmazások és letöltött fájlok érintetlenek maradnak. Pontosabban, a «Hálózati beállítások visszaállítása» egyfajta «Összes beállítás visszaállítása». Ráadásul az „Összes beállítás visszaállítása” és a „Hálózati beállítások visszaállítása” sem törli az iPhone-adatait.

Minden tartalom és beállítás törlése VS Állítsa vissza a hálózati beállításokat

Gondolja meg kétszer, mielőtt az összes tartalmat és beállítást törölné az iPhone készüléken. Ezzel nem csak az iPhone beállításait, hanem az iOS összes adatát is törli. Igen, az iPhone üres lesz, és nem marad semmi. Összehasonlítva az iPhone hálózati beállításainak visszaállításával, az összes tartalmat és beállítást erőszakosabbá teszi. Ha az iPhone nem elegendő hely a normál működéshez, akkor eldöntheti, hogy mindent eltávolít az iphone-on vagy sem. Ezért az «Összes tartalom és beállítás törlése» sokkal komolyabb lehetőség, mint a «Hálózati beállítások visszaállítása».

Az összes hálózati beállítás törlése Az iPhone gyári beállításainak visszaállítása Az összes iPhone-fájl törlése, beleértve az alkalmazásokat, videókat, fényképeket, zenét és egyebeket
Állítsa vissza a hálózati beállításokat Igen Nem Nem
Minden beállítás visszaállítása Igen Igen Nem
Törölje az összes tartalmat és beállítást Igen Igen Igen

Javaslat: készítsen biztonsági másolatot az iPhone készülékről a hálózati beállítások visszaállítása előtt

Még ha az iPhone hálózati beállításainak visszaállítása nem is törli az iPhone fájlokat, fontos, hogy előzetesen biztonsági másolatot készítsen az iOS-adatokról. Kipróbálhatja az Apeaksoft iOS Data Backup & Restore alkalmazást, hogy egyetlen kattintással biztonsági másolatot készítsen az iPhone-ról. Ezenkívül megtekintheti és kiválaszthatja, hogy melyik iPhone-fájlt szeretné probléma nélkül visszaállítani.

Hogyan készítsünk biztonsági másolatot az iPhone-ról a számítógépre

1. lépés Lépjen be az iOS adatmentési módba

Futtassa az Apeaksoft iOS Data Backup Restore alkalmazást. USB-kábellel csatlakoztassa iPhone-t a számítógéphez. Keresse meg az „iOS Data Backup” módot. Ezután a rendszer automatikusan észleli az iPhone-ját.

2. lépés Válassza ki a beolvasni kívánt fájltípusokat

Ezután látni fogja az összes fájltípust, amelyről biztonsági másolatot szeretne készíteni az észlelés után. Jelölje be őket, majd kattintson a Tovább gombra a továbblépéshez.

3. lépés Készítsen biztonsági másolatot az iPhone készülékről a számítógépére

Erősítse meg a biztonsági mentés elérési útját. Kattintson a «Biztonsági mentés» gombra az iPhone adatok biztonsági mentéséhez a számítógépre adatvesztés nélkül.

Ez idő alatt visszaállíthatja a hálózati beállításokat, vagy akár törölheti is az összes tartalmat és beállítást az iPhone hibák kijavításához. Ha minden fontos iPhone-dokumentumáról és fájljáról biztonsági másolatot készít, többé nem fog adatvesztést szenvedni.

Комментарии закрыты, но обратные ссылки и pingbacks ещё работают.