Нажмите "Enter", чтобы перейти к содержанию

Személyes telefon beállítások

Hogyan törölhet biztonságosan adatokat egy okostelefonról eladás előtt

Hogyan lehet adatokat törölni az iPhone készülékről

Két egyszerű módja van az iPhone-adatok teljes törlésének:

  1. Törölje a bemeneti fájlokat a rendszer menüben.
  2. Gyári beállítások visszaállítása a Vicloudban.

Az első jólét egyszerű, és közvetlenül az okostelefonon történik. Az iPhone távolról történő tisztításához.

Töröljük a kiterjedt beállítások személyes adatait

  • Nyisd meg a beállításokat.
  • Kattintson az Alaplap fülre.
  • Válassza a Reset parancsot.
  • Kattintson a bemeneti tartalom törléséhez (szükség esetén írja be a jelszót).
  • Erősítse meg a parancsot dupla kattintás az IPhone gombra.

MEGJEGYZÉS: Annak érdekében, hogy az adatokat az iPhone-ról sikeresen törli, az okostelefont legalább 25% -kal kell feltölteni.

Visszaállítottuk a gyári beállításokat Coloudban

Amikor megtisztítja az iPhone-t, a felhő megtapasztalhatja. Ehhez egy számítógép, okostelefon vagy tabletta bármely operációs rendszeren. A fő dolog az, hogy a készülék csatlakozik a Quinternethez. Az adatok törlése az iCloud segítségével nemcsak a beviteli fájlokat törli a szappan okostelefonra, hanem törölje a biztonsági másolatokat.

  • Nyisd ki .
  • Jelentkezzen be a szolgáltatásba AppleID azonosítójával.
  • Kattintson az iPhone keresése gombra.
  • Válassza ki a modult a listából.
  • Kattintson az iPhone törlése gombra.
  • Erősítse meg kétszer a törlési parancsot.

Parancsot adhat az iCloudból való törléshez anélkül, hogy magát az okostelefont csatlakoztatná a hálózathoz. A rendszer megjegyzi a kérését, sorba helyezi és aktiválja a tisztítási eljárást, amint az iPhone csatlakozik az internethez.

Hogyan lehet adatokat törölni az Androidról

Az Android OS régebbi verzióiban egyetlen paranccsal teljesen törölheti a fájlokat és beállításokat, hogy visszaállítsa a gyári beállításokat a Visszaállítás és visszaállítás menüben. Az operációs rendszer modern verzióiban a kardinális tisztítás mellett lehetőség van az egyes fájlok és beállítások törlésére is.

Az úgynevezett hard reset végrehajtásához nyissa meg a beállításokat, és lépjen a Rendszer szakaszba. Válassza a Visszaállítás lehetőséget. A rendszer három módban kínálja fel a visszaállítást:

  1. Minden beállítás visszaállítása. Törli a hálózati beállításokat, az ujjlenyomatokat, az arcfelismerő adatokat és a fizikai jelszót. Ebben az esetben a telepített alkalmazások az okostelefonon maradnak, a kapcsolatot Google-fiókként tartják fenn.
  2. Állítsa vissza a hálózati beállításokat. Törli a Wi-Fi beállításokat, a mobilkapcsolati adatokat és a Bluetooth szinkronizálást.
  3. Telefon visszaállítása. Eltávolítja a fiókadatokat, alkalmazásokat, Android-beállításokat, telepített alkalmazásokat és minden fájlt a belső tárhelyről.

Előfordulhat, hogy még a fizikai kulcs visszaállítása sem törli teljesen a fájlokat. Ezért mindenképpen ellenőrizze, hogy maradt-e fényképek a telefon memóriájában.

Az iPhone-hoz hasonlóan az Android készülékek tulajdonosai távolról is elvégezhetik a gyári beállítások visszaállítását. Ehhez szükség van az univerzális Google Find My Device szolgáltatásra, amely mobileszközről vagy számítógépről is használható.

  1. Nyit .
  2. A bal oldali menüben válassza az Eszköz törlése lehetőséget.
  3. Nyomja meg a zöld gombot a tisztítási folyamat elindításához.

Parancsot adhat az okostelefon tisztítására anélkül, hogy az eszközt a hálózathoz csatlakoztatná. A szolgáltatás megjegyzi az Ön műveleteit, és azonnal elindítja az adattörlési eljárást, amint a modul megjelenik az interneten.

Ha minden sikerült, nyugodtan adja el a kütyüt, és vásároljon újat. Tedd meg ezzel egyidőben és saját érdekedben úgy, hogy régi készülékedért cserébe jelentős kedvezménnyel veszel új okostelefont az MTS-től — így működik a csereprogram.

Vásároljon szerkentyűt csere útján

Mondja el barátainak ezeket a dolgokat:

Комментарии закрыты, но обратные ссылки и pingbacks ещё работают.