Нажмите "Enter", чтобы перейти к содержанию

Telefonbeállítások fejlesztése

Az iPhone vagy az iPad visszaállítása a gyári beállításokhoz

Az iPhone vagy az iPad visszaállítása a Beállítások menüben

Ez a módszer alkalmas, ha az eszköz működik, és kinyithatja a képernyőn. Állítsa vissza a Beállítások menü Végrehajtása az iPhone vagy az iPad összes személyes adatainak törléséhez az értékesítés előtt. Vagy a készülék normál működésének visszaállításakor, ha továbblépik az újraindítás után is.

1. Hozzon létre egy fontos adatokat

Ha személyes adatokat szeretne menteni, tegyen helyi biztonsági mentést iPhone vagy iPad számítógépen és / vagy felhő másolatban az iCloud szolgáltatásban. Ezzel visszaállíthatja az aktuális vagy az új készülékre vonatkozó becsült adatokat.

Hogyan készítsen biztonsági másolatot az iTunes vagy Finder

1. Csatlakoztassa iPhone vagy iPad számítógéphez. Ha Windows, Macos Mojave vagy korábbi verzióját használja — futtassa az iTunes programot; A MacOS Catalinában és a későbbi verzióban nyílt kereső.

2. Szükség esetén adja meg a jelszót a készülékhez, és erősítse meg a kapcsolódási kérelmet az iPhone vagy iPad képernyőn az «számítógép bízzával» gombra kattintva.

3. Válassza ki a kívánt gadget az iTunes vagy a Finder oldalsávban, majd kattintson az «Áttekintés» vagy «Alap» gombra a főablakban, ahol az összes információ megjelenik.

4. Kattintson a «Backup most» gombra. Ha meg szeretné menteni az «Egészség» és a «Tevékenység» szoftvert más információkkal, először ellenőrizze a «Varicant Backup» elemet, írja be a jelszót, és emlékezzen rá.

5. Kövesse a program utasításait, és várjon, amíg a biztonsági mentés befejeződik.

Hogyan készítsen biztonsági másolatot az iCloud-ban

1. Győződjön meg róla, hogy a mobileszköz csatlakozik az internethez.

2. Menjen a «Beállítások» → «Felhasználónév» → iCloud. Ha a készülék telepítve van iOS 10.2 vagy korábbi verzió, nyissa meg a «Beállítások», válassza ki a Beállítások oldalt, és válassza az iCloud lehetőséget.

3. Győződjön meg róla, hogy a kapcsolók ellentétesek a «Névjegyzék», a «Naptár» és más iCloud menüelemek aktív.

4. Görgessen le az oldal lefelé, és kattintson a «Backup in icloud» gombra. A következő képernyőn győződjön meg róla, hogy az «Backup in icloud» kapcsoló aktiválva van.

5. Kattintson a «Backup létrehozása» gombra, és várjon. A folyamat végén az utolsó létrehozott másolat ezen képernyőn nem lesz frissítve.

2. Végezze el a visszaállítást

1. Menjen a «Beállítások» → «BASIC» → «RESET» gombra, és kattintson a «Tartalom és beállítások törlése» gombra.

2. Erősítse meg az adatok törlését, és várja meg, amíg a folyamat befejeződik. Ha a rendszert felkérték, hogy tiltsa le az «iPhone» funkciót, tegye meg a «Beállítások» szakasz → «Felhasználónév» → iCloud.

A modul újraindítása után az üdvözlés és javaslat megjelenik a képernyőn, mint amikor először bekapcsol.

Ha nem tud visszaállítani a beállításokat, mert elfelejtette jelszavát, olvassa el az utasításokat.

Hogyan állítsa vissza az iPhone vagy az iPad helyreállítási módot

Ez az esetek, ha az iPhone vagy az iPad nem kapcsol be vagy lóg a letöltési folyamat során. Ennek eredményeként minden személyes adat törlődik, és csak akkor állíthatja vissza őket, ha a biztonsági másolatok korábban az iCloud vagy a számítógépen készültek.

1. Csatlakoztassa az iOS eszközt a számítógéphez. Ha Windows, Macos Mojave vagy korábbi verzióját használja — futtassa az iTunes programot; A MacOS Catalinában és a későbbi verzióban nyílt kereső.

2. Kapcsolja be a modulot a helyreállítási módba a modellre vonatkozó utasítások segítségével:

  • Az iPadon a «Home» gomb nélkül gyorsan nyomja meg és engedje el a növekménybillentyűt, csakúgy, ha gyorsan nyomja meg és engedje el a hangerőgombot a csökkentéshez. Ezután nyomja meg a felső gombot. Tartsa be, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyő.
  • Az iPhone 8-on, az iPhone SE (második generáció), az iPhone X és a későbbi modellek gyorsan nyomja meg és engedje fel a hangerőgombot, gyorsan nyomja meg és engedje fel a hangerőgombot a hangerő csökkentéséhez. Nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg a helyreállítási mód megnyílik.
  • Az iPhone 7, az iPhone 7 Plus egyidejűleg nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, és a hangerő csökkentése a hangerő csökkentéséhez. Folytassa azokat, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyő.
  • Az iPadon az otthoni gomb, az iPhone 6S, az iPhone SE (első generáció) és a korábbi modellek egyszerre nyomja meg és tartsa lenyomva a «Home» gombot és az oldalsó (felső) gombot, amíg a helyreállítási mód képernyő megnyílik.

3. A számítógép felbukkanó értesítésében válassza a «Visszaállítás» lehetőséget, erősítse meg a műveletet, és kövesse az utasításokat.

4. A folyamat végén az iPhone vagy iPad összes adata törlődik, és a beállítások gyárilag visszaállnak.

Комментарии закрыты, но обратные ссылки и pingbacks ещё работают.